INDHENT 3 TILBUD PÅ RENOVERING

SÅ NEMT ER DET

Beskriv & indsend din byggeopgave til os

Du får det første tilbud på renovering i løbet af kun 24 timer

Vælg det bedste af op til 3 tilbud på renovering

Få en professionel håndværker til at renovere

INDSEND DIN OPGAVE

Gratis & UforpligtendeBetingelser & Privatlivspolitik

INDHENT 3 TILBUD PÅ RENOVERING HER

Gratis & Uforpligtende - Vi renoverer det du har brug for!

Vi hjælper dig med at indhente tilbud fra relevante håndværkere, så du kan få renoveret din opgave. Vi har kontakt til tømrer, byggesagkyndige, murere, VVS-folk, malere, taglæggere, totalentreprenører og andre håndværkere, der kan være relevante for dit projekt. Du modtager tre tilbud fra professionelle fagfolk, der er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig, og så er resten op til dig.

Beskriv og indsend din byggeopgave til os, så deler vi den i vores netværk.

Bliv kontaktet af professionelle håndværkere fra dit lokalområde.

Håndværkeren kommer gerne uforpligtende hjem forbi dig og ser på opgaven.

Vælg det bedste byggetilbud og start dit byggeprojekt med en professionel håndværker.

FAGFOLK DU KAN STOLE PÅ

Alle renoveringer udføres, store som små. Vi dækker hele Danmark!

Generelle renoveringer

Uanset hvad du står og skal have renoveret, har vi de rette specialister, der vil hjælpe dig med din opgave. Vi  hjælper dig gerne med at få skabt den rette kontakt til professionelle håndværkere i dit lokalområde.

Alle generelle renoveringer udføres som eksempelvis, udskiftning af døre og vinduer, nyt gulv, badeværelsesrenovering, køkkenrenovering, nye vægge og lofter, trapperenovering.

Du skal blot indsende din opgave til os, så sørger vi for at finde en professionel håndværker i dit lokalområde der kan hjælpe dig med din renovation. Det er gratis & uforpligtende at bruge vores service. – Indhent 3 byggetilbud her

køkkenrenovering

Et køkken er et af de aller vigtigste rum i dit hjem. Køkkenet er der hvor alt den gode  mad bliver lavet og det er et rum dine gæster har svært ved at undgå at se. Køkkenrenovationer er noget der giver stor værdi og samtidig en omfattende renovation, der holder i mange år frem.

En renovation af køkken kan være en stor opgave at løfte. Hos håndværker-byggetilbud.dk har vi stor erfaring med at renovere køkkener. Der er ikke noget køkken vi ikke kan renovere. Vi lytter til dine tanker og ideer, det er dig der bestemmer hvordan dit køkken skal laves.Hvad end du er ude efter, kan vi formidle relevante tilbud til dig. – Indhent byggetilbud nu

Du kan indsende din opgave fra PC, Tablet & Smartphone.

Vi har formidlet mere end 1.000 opgaver i hele landet.

Vi indhenter op til 3 tilbud til dig på din renovation.

Du planlægger selv din opgave med håndværkerne.

Badeværelse renovering

Vi har gennem de seneste 10 år specialiseret os i formidle den rigtige kontakt mellem den private forbruger og håndværkeren. Derfor har vi også de landets bedste håndværkere klar til at hjælpe dig med alt i badeværelset.

Uanset om du skal have hjælp til badeværelse renovering, badeværelse modernisering, nyt badeværelse eller andre idéer du går og leger med til badeværelset. Så skal du blot indsende din opgave til os, så hjælper vi dig med at indhente op til 3 tilbud på din opgave, helt gratis og uforpligtende. Du får det første tilbud i løbet af kun 24 timer!

renovation af trægulv

Hvis du har et godt gulv er det i mange tilfælde slet ikke nødvendigt at skifte gulvet til at nyt. Gulvlæggeren er den rette specialist, til at hjælpe dig med at give dit gamle trægulv en kærlig hånd. Når først gulvet er slebet og lakeret kommer det til at stå som nyt igen. Der er altså mange penge at sparre på at få renoveret sit gamle trægulv i stedet for at få lagt et helt nyt.

Send din opgave ind til Håndværker-byggetilbud, så kommer du et skridt tættere på at få det hjem du drømmer om. Vi sætter vi dig i kontakt med 3 gulvspecialister fra dit nær område. Så kan du selv vælge det firma, du finder bedst til din opgaven.