MALERFIRMA TILBUD

LANDSDÆKKENDE SERVICE & PROFESSIONELLE MALERE

  • Modtag tilbud på under 24 timer
  • Få op til 3 tilbud på din opgave
  • Alle opgaver kan løses, store som små

INDSEND DIN OPGAVE


INDHENT 3 TILBUD FRA LOKALE MALERFIRMAER

GRATIS & UFORPLIGTENDE - Vi udfører alt i malerarbejde!

Vi hjælper dig med at indhente malertilbud fra 3 professionelle malermestre i hele Danmark og alle lokalområderne. Vores service er gratis og uforpligtende. Det eneste du skal gøre er at beskrive og indsende din opgave, så indhenter vi de bedste malertilbud til dig og etablerer den helt rette kontakt.

Beskriv og indsend din maleropgave til os, så deler vi den i vores netværk.

Bliv kontaktet af professionelle malerfirmaer fra dit lokalområde.

Malermesteren kommer gerne uforpligtende hjem forbi dig og ser på opgaven.

Vælg det bedste tilbud og start dit projekt med et professionelt malerfirma.

Maling af vægge

Går du med lysten om at der skal ske noget i dit hjemme eller på arbejdspladsen? Farverne på vægge og andre steder er blevet lidt kedelige at se på. Så er det tid til at få en professionel maler ud for at bringe lidt liv i tingene igen. Uanset hvor i landet du bor kan vi hjælpe dig med at få kontakt til de helt rigtige malerfirmaer. Maling af vægge, maling af træværk og andet malerarbejde er vi rigtig bekendte med, både indenfor og udenfor.

Igennem mere end 10 år har vi hjulpet 1000 vis af danskere med at få skabt den rette kontakt til 3 lokale malerfirmaer, når de har sendt deres opgave ind. Efter du har indsendt maleropgaven ringer vi til dig for at sikre at vi har fået alt med og du og klar over hvad der skal ske. Bagefter vil 3 malere tage kontakt til dig med hver deres uforpligtende tilbud. Så kan du selv vælge det malerfirma, du synes passer bedst til jobbet

Maling af træværk

Maling af træværk vil give en art træbeskyttelse, der er med at sørge for at træet er modstandsdygtig overfor råd og fugt og på den måde forlænge levetiden i træværket. Maling af indendørs træværk kan være vanskeligt og kræver erfaring og en god sikker hånd for ikke at få spor og løbere. Maling af udendørs træværk er som regel lidt dyrere end at få malet, da det skal have flere omgange med en lidt dyrere maling for at give optimal beskyttelse.

Alle vores samarbejdspartnere er uddannede fagfolk, der ved hvordan man skal gribe en maleropgave an, så du har et smil på læben når de er færdige. Vi vil gerne hjælpe dig med med at indhente 3 tilbud når du har sendt din opgave ind.

Opsætning af filt, glasvæv mm

Man skal være grundig når man sætter tapet, filt eller væv op, hvis man vil have et resultat, der er ordenligt. Hvis vægge og lofter er skæve er det muligt at rette dem op igen med fuldspartling inden opsætning af filt. Tapet, væv, filt og miljøvæv, findes i flere forskellige kvaliteter. Malerfilt og glasvæv er meget populært i dag fordi det er solidt og giver en klassisk look, der kan beklædes med den farve du synes bedst om.

Malerarbejde er ikke bare malerarbejde, det skal give nogle gode rammer til rum du godt kan lide at befinde dig i. Vi kan give dig tilbud på alle typer maleropgaver såsom, opsætning af filt, opsætning af glasvæv, opsætning af væv, opsætning af tapet, fuldspartling og alt andet malerarbejde selvfølgelig også. Vi bestræber os altid på at levere arbejdskraft fra lokale malerfirmaer for at kunne give dig nogle rigtig gode tilbud. – Indhent 3 tilbud

Maling af facade

Er det ved at være lang tid siden dit hus eller virksomhed fik gjort noget ved facaden for at det skal se indbydende ud igen, så er du kommet til det rette sted. Forarbejdet inden maling af facade er altafgørende for at du får et flot resultat, der holder i mange år frem. Maling af facade er ikke kun med til at bidrage til udseendet, det vil også beskytte ejendommen og værdien vil øges.

Facaden er det første folk lægger mærke til når de ankommer. Gi dem et godt førstehåndsindtryk ved at få en professionel maler ud for at friske bygningen op igen. Uanset om du skal have malet en kæmpe butiksfacade, lejlighedskompleks eller bare skal have malet facaden på dit hus er det en en opgave vi rigtig gerne vil give dig 3 uforpligtende tilbud på.

Maling af tag

Er dit tag ved at se halv gammelt og slidt ud, så er det en god ide at male taget og dermed udskyde at skulle skifte hele taget i over 10 år. Med tiden vil taget miste sin styrke og farven er ved at forsvinde lidt. Maling af tag vil give taget noget at stå imod med og give huset et udseende. Hvis det skal laves ordenligt skal der erfarne fagfolk på opgaven for at sikre at opgaven bliver udført håndværksmæssigt korrekt.

God service og høj kvalitet er noget vi lægger rigtig stor vægt på. Vi samarbejder udelukkende med de bedste tagmalere i Danmark og alle lokalområderne. Dette er med til at sikre dig, den bedste oplevelse overhovedet muligt. Vores service er gratis og uforpligtende.

Maling af lejlighed

Skal du have malet lejligheden inden eller efter flytning er vi klart det bedste valgt. Mange år i malerbranchen har givet os en vis erfaring, der kommer dig til gode, når du skal have malet boligen. Vi ved at malerarbejde ikke bare er arbejde. Det handler om at give dig som kunde en rigtig god oplevelse, så alle går glade herfra. Vi garanterer dig et højt fagligt niveau, når du skal have tilbud på maling af lejlighed ved at vi kun benytter de mest anerkendte malerfirmaer til jobbet.

Alle vore partnere er gået igennem et grundigt kvalitetstjek for at sikre at de deler samme høje kvalitetskrav som vi gør. Send din opgave ind i dag op modtagat 3 uforpligtende maler tilbud.

Maling af værelse

Alle værelser kommer til et punkt hvor farverne på væggene falmer lidt. Maling af værelse vil pynte rummet op igen og gøre det til et rigtig dejligt sted at være. Hjemme i boligen laver vi alt malerarbejde for dig, uanset om du skal have tilbud på maling af badeværelse, maling køkken eller et andet malerprojekt.

Skal du bruge en god fast pris på maling hjemme hos dig eller en du kender, så er du kommet til det rette sted. Alt du skal gøre er at beskrive og indsende din maleropgave. Efterfølgende vil vi kontakte de bedste malerfirmaer nær dig.Så er det op til dig at udvælge det bedste malerfirma

KABE Spartel

Det bliver mere og mere udbredt at benytte KABE spartel til at udsmykke en eller flere vægge i hjemmet, og betegnes af mange som virkelig eksklusiv form for vægbeklædning. Det giver et meget moderne og smukt udseende og så er det lidt anderledes end det man er van til at se. Det koster mere end bare at få malet, men det giver også et unikt særpræg, der ser rigtig flot ud.

Skal du have beklædt have pris på KABE spartel, fuldspartling, opsætning af glasvæv, maling af sommerhus, maling af træværk eller noget andet malerarbejde er du kommet til det rette sted. Send din opgave ind i dag og modtag 3 gratis & uforpligtende tilbud.

Epoxymaling

Der skal ikke hærske nogen tvivl om at epoxygulve bliver mere og mere populære, da flere og flere danskere får øjnene op for hvor dejligt det er at have et gulv malet med epoxy. Epoxygulv giver et utrolig stærkt gulv, der næsten ikke er til at slide op. Udover det, så er det meget nemt at holde rent på grund at den glatte overflade og kræver minimal vedligeholdelse. Før i tiden så man kun epoxygulv på værksted og store lagerhaller, nu er det begyndt mere og mere at komme ind i folks hjem, på badeværeset eller i køkkenet.

Ligesom ved maling af vægge, kan må få epoxymaling i mange forskellige farver. Indhent tilbud på epoxy gulv her, så sørger vi for at du modtager 3 tilbud fra lokale epoxyfirmaer. Det er gratis og uforpligtende at benytte vores service.

Maling af døre & vinduer

Skal du have pris på maling af døre og vinduer eller noget helt andet malerarbejde kan vi hjælpe dig med at få tingene til at ske. Mere end 10 år i malerbranchen har givet os et væld af tilfredse kunder og et godt solidt netværk af malerfirmaer vi kan trække på, når du sender din maleropgave ind. Vi sætter dig i forbindelse med op til 3 kvalitetstjekkede malerfirmaer, der kan varetage dit projekt.

Vores service er gratis og uforpligtende. På den måde kan du frit indhente tilbud med et smil på læben og en god fornemmelse i maven. Priser på malerarbejde er altid faste hos os og arbejde leveres færdigt til tiden.

Du kan indsende din opgave fra PC, Tablet & Smartphone.

Vi har formidlet mere end 1.000 opgaver i hele landet.

Vi indhenter op til 3 tilbud til dig på din maleropgave.

Du planlægger selv din opgave med malerfirmaet.

Maling af kontor

Det er rigtig vigtigt at der ser godt ud på et kontor. Ikke kun fordi det er pænt, men også fordi at det giver et godt arbejdsmiljø for de ansatte. Har man et kontor som arbejdsplads ved man hvor meget det betyder at det er et rart sted at være, da det er der man tilbringer meget tid. Udover det, så sender det også er godt signal til kunderne, at der er styr på tingene.

Vi har gjort det rigtig nemt for dig at få flere priser på maling af kontor, maling af træværk mm. Du skal blot sende din maleropgave ind, efterfølgende vil vi tage kontakt til 3 lokale malerfirmaer og bede dem tage kontakt til dig med hver deres tilbud.

Maling af sommerhus

Sommerhus områder er sådan et hyggeligt og fredfyldt. Det er der man tager hen, når man har brug for at komme lidt væk og kunne slappe af med dem man holder af. Som alt andet skal et sommerhus holdes ved lige, hvis man vil have det til at holde i mange år frem. Uanset om du skal have pris på maling af sommerhus eller blot maling af vægge i et enkelt rum, kan vi hjælpe dig med at få et smukt resultat.

Det betyder meget for os at du går herfra med en god oplevelse, derfor er vores priser altid faste og tilbudene igennem HVBT er uforpligtende. Lad et professionelt malerfirma udføre arbejdet for dig. Send din opgave ind i dag, hvis du ønsker tilbud fra 3 professionelle malerfirmaer nær dig.

Maling af hus

Maling af hus eller maling af facade vil kunne få selv ændre huse til at stå næsten som nye igen. Det kan være svært at overskue, hvis man skal have malet hele huset eller store dele af det. Bare rolig vi hjælper dig gerne med at få din drømme bolig. Det eneste du skal gøre er at bruge 2 minutter på at sende opgaven ind. Efterfølgende vil vi tage kontakt til 3 lokale malerfirmaer, der kan give dig en fair pris på malerarbejde.

Foruden maling af bolig, laver vi også mange andre ting bla. gulvafslibning og totalrenoveringer. Indsend din opgave, så hjælper vi dig med at indhente helt op til 3 gratis og uforpligtende malerfirma tilbud på din maleropgave.

Maling af køkkenlåger

Mange gange kan man undgå at skifte hele køkkenet, blot ved maling af køkkenlåger og bordplade. Et nyt køkken er dyrt, derfor kan man spare en masse penge ved at vælge at renovere rummet i stedet for. Køkkenet er et af de rum man bruger rigtig meget tid i når man er hjemme. Enten ved madlavning, hyggestunder eller en kop kaffe.

Alle malerne i vores netværk har gennemgået en grundigt kvalitetstjek for at sikre at alle opgaver igennem os bliver udført håndværksmæssigt korrekt. Ved at benytte et lokalt malerfirma kan vi tilbyde dig nogle rigtig gode priser på malerarbejde. Send din opgave ind i dag og få 3 uforpligtende tilbud.

Maling af trappe

En frisk malet trappe eller trappeopgang gør det lækkert, lyst og venligt at komme ind i opgangen og dermed får man også en positiv oplevelse og værdien af ejendommen vil øges. Vi tilbyder dig at lave en totalrenovering af din opgang ved maling af trappe, maling af omgang, gulvafhøvling, gulvlakering mm.

Alt arbejde bliver udført håndværksmæssigt korrekt og maleren går ikke før du er fuldtud tilfreds med slutresultatet. Send din maleropgave ind, så kontakter vi 3 lokale malerfirmaer, der kan udføre arbejdet for dig og beder dem afgive hver deres tilbud. Det er gratis & uforpligtende at benytte vores service

Maling af hegn

Skal du have malet der hjemme eller måske have tilbud på maling af hegn, så er du kommet til det rette sted. Det ser rigtig godt ud når først hegnet er blevet malet, men det er ikke kun for udseendet. Det beskytter nemlig også træværket at få en gang maling, så det kan holde i mange år. Hos HVBT kommer kunden i forreste række, dette ses ved at kunden kontakter os igen, når der skal males.

Foruden kvalitet i topklasse yder vi også god service og sørger for at du modtaget 3 gratis og uforpligtende tilbud fra lokale virksomheder, der har en indgående branchekendskab. Efterfølgende kan du selv vælge det malerfirma, der passer bedst. Beskriv og indsend din maleropgave

Maling af udestue

Uanset om du skal bruge tilbud på maling af udestue eller pris på maling af træværk kan vi sætte dig i forbindelse med 3 anerkendte malerfirmaer, der kan få din hjem til at stråle som nyt. Alle vores samarbejdspartnere deler samme høje kvalitetskrav som vi selv gør. På den måde er du sikker på at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt. Største delen af vores kunder er private, men vi laver bestemt også malerarbejde for erhverv.

Alle maleropgaver løses såsom fuldspartling, opsætning af tapet, maling af lejlighed, maling af loft, maling af radiator og alt andet malerarbejde selvfølgelig også. Send din opgave og lad os om at hente relevante maler tilbud til dig fra 3 lokale malerfirma.

Maling af radiator

Gamle radiatorer med lameller kan være besværlige at male, hvorimod de nye af slagsen har en glat eller bølget forside, der er nemmere at male. Når alt det andet malerarbejde og lavet kommer radiatorerne, det så hvide ud før, til at se gamle ud. Maling af radiator vil fuldende rummet komplet, hvis du allerede har fået lavet maling af vægge. Brug din kostbare tid fornuftigt og lad et lokalt malerfirma lave arbejdet for dig.

Beskriv og indsend din opgave i dag og lad 3 uforpligtende tilbud komme din vej. Vi sørger for at sætte dig i kontakt med malerfirmaer, der har mange års erfaring i malerbranchen. På den måde er du sikker på at få et resultat der holder i mange år.

 

Maling af carport

Det er vigtigt at sørge for at passe på sin carport, da den jo altid står ude og er hårdt udsat for regn, slud, vind og sol. En af de ting du kan gøre for at hjælpe din carport med et holde i mange flere år, er at få et professionelt malerfirma, til at komme og give dig en fast pris på maling af carport.

Malingen af carport er ikke kun med til at carporten til at stå som ny, det er også med til at give træet et lag træbeskyttelse. Du skal blot indsende din opgave, så hjælper vi dig med at indhente helt op til 3 gratis og uforpligtende maler tilbud på din maleropgave.

MANGLER DU HJÆLP FRA EN HÅNDVÆRKER?

Vi yder en landsdækkende service og dækker alle service fag.
Indsend din opgave til os i dag og så hjælper vi dig med,
at få skabt den rette kontakt til en håndværker der kan hjælpe dig.