De 5 billigste indbygningsovne på markedet i forhold til pris og forbrug

 In Bolig, Hvidevarer

Vi har gjort det dejlig nemt for dig at finde tilbud og priser på indbygnings ovne. Der er lagt stor vægt på at de skal være yderst konkurrence dygtige på priserne, samtidig med at de skal være billige i drift. Se med længere nede og bliv klogere på hvilken ovn der er det helt rigtige valg for dig. Vi har nøje udvalgt 5 indbygnings ovne vi synes er værd at tage et ekstra kig på

WHIRLPOOL – AKP458WH , Indbygningsovn

 – Ovnrum netto: 65 liter
 – Selvrens: Nej
 – Teleskopudtræk -: Nej
 – Energiklasse A

Produktbeskrivelse

Stort ovnrum og smarte funktioner: Med en kapacitet på 65 liter, kan du klare et hvilket som helst madlavningsprojekt i denne ovn. Uanset om du har familien på besøg, eller bare skal lave en stor middag i hverdagen, så klarer denne ovn opgaven. Du kan vælge mellem en række forskellige tilberedningsfunktioner, blandt andet en grillfunktion eller varmluft.

Ovnen har også en opskriftssamling, så du blot kan vælge den ret, du skal tilberede, så indstiller ovnen automatisk programmet til retten. Ovnen leveres med 1 rist, 1 bradepande og 2 bageplader.

indbygnings-ovn

WHIRLPOOL – AKP 457 IX , Indbygningsovn

 – Ovnrum netto: 65 liter
 – Selvrens: Nej
 – Teleskopudtræk -: Nej
 – Energiklasse A

Produktbeskrivelse

Mellemstor multifunktionsovn: Med et ovnrum på 65 liter er denne ovn i den mellemstore kategori. Det betyder at den er velegnet til mellemstore familier på 3-4 personer, men at den kan være udfordret, hvis du skal have gang i den helt store julemiddag. Ovnen har flere forskellige tilberedningsfunktioner, blandt andet varmluft, over/undervarme, optøning og grill.

Ovnen har energiklasse A, lige midt i energiskalaen. Det er et godt resultat for en ovn, fordi de færreste ovne når ret meget højere op ad skalaen. Du behøver derfor ikke være bekymret for din elregning, hvis du vælger denne model.

indbygnings-ovn

WHIRLPOOL – AKP 457 WH , Indbygningsovn

 – Ovnrum netto: 65 liter
 – Selvrens: Nej
 – Teleskopudtræk -: Nej
 – Energiklasse A

Produktbeskrivelse

Et ovnrum på 65 liter betyder, at ovnen AKP457WH fra Whirlpool er velegnet til de fleste køkkener. Den er et fornuftigt valg til hjem med 3-4 personer, hvor kapaciteten er passende. Fordi dette er en indbygningsovn, skal du være sikker på, at ovnen passer ind i dit køkken.

indbygnings-ovn

BEKO – BIM25301X , Indbygningsovn

– Ovnrum netto: 71 liter

– Energiklasse A

Produktbeskrivelse

Ovnen BIM25301X fra Beko har et ovnrum på 71 liter, hvilket gør den velegnet til større hjem på 5+ personer. Den ekstra kapacitet er også praktisk, hvis du får uventede gæster. En indbygningsovn skal, som navnet antyder, bygges ind i dit køkken. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at ovnen passer ind i køkkenet. Der følger teleskopudtræk med til ovnen, som gør det let for dig at få maden ind og ud af ovnen.

indbygnings-ovn

SCANDOMESTIC – XO 5101 , Indbygningsovn

 – Ovnrum netto: 59 liter
 – Selvrens: Nej
 – Teleskopudtræk -: Nej
 – Energiklasse A

Produktbeskrivelse

Stilrent design med sort emalje: Ovnen har et tidløst design med sort emalje og ståldetaljer. Den rummer 59 liter og betegnes derfor som mellemstor. Den har 6 forskellige ovnfunktioner, og varmluft er naturligvis en af dem. Med udvalget af funktioner finder du altid den rigtige til madlavningen. Med til ovnen følger også 1 bradepande, 1 bageplade og 1 grillrist.

Du kan se hele sortimentet af indbygnings ovne og andre køkken elementer her

Whiteaway er Danmarks største leverandør indenfor køkkenudstyr. Deres køkkenudstyr har flere gange vundet bedst i test. Lige for tiden kører de med 8% rabat på flere af deres produkter. Tag et kig på deres varer og se hvor du kan spare penge på kvalitetsudstyr.

Recommended Posts

Leave a Comment

6 Energivenlige Vaskemaskiner