Energivenlig vaskemaskine? Vi har fundet de 6 bedste vaskemaskiner her

 In Bolig, Hvidevarer

Vi har fundet 6 af de bedste og billigste A+++ vaskemaskiner til prisen. Det er alle frontbetjente vaskemaskiner vi har udvalgt i denne artikel til dig.

Du kan følge med på siden, hvor vi snart vil udvælge tørretumblere, og topbetjente vaskemaskiner samt mange flere hårde hvidevarer til boligen.

Der er flere mærker og mange modeller, vi har testet flere forskellige vaskemaskiner og fundet frem til de 6 mest energivenlige frontbetjente vaskemaskiner.

Herunder finder du de 6 bedste, billigste og mest energivenlige vaskemaskiner til prisen.

LG F1496TDA3, Frontbetjent vaskemaskine – TESTVINDER

Centrifugering: 1400 Omdrejninger per minut

Motortype: Kulfri

Vaskekapacitet: 8 kg

Rummelig og testvindende vaskemaskine: Med god vaskeevne og effektiv centrifugering tørrer tøjet hurtigt efter endt vask, fordi mængden af vand i det vaskede tøj er lav. Samtidig får du en energieffektiv maskine med energimærket A+++, hvilket både betyder besparelser i husholdningsbudgettet og god karma på miljøkontoen. Storfamilien vil få glæde af en kapacitet på 8 kg, og med den støjsvage vask selv under høj centrifugering kan du vaske på alle tider af døgnet uden at holde nogen vågne. Maskinen udmærker sig også ved et overskueligt display, nem betjening og en række specialprogrammer samt en motorgaranti på 10 år!

6 Energivenlige Vaskemaskiner

BOSCH WAWH2668SN , Frontbetjent vaskemaskine

HomeConnect & I-Dos

Centrifugering: 1600 Omdrejninger per minut

Motortype: Kulfri

Vaskekapacitet: 8 kg

En lav restfugtighed i tøjet efter vask betyder, at tøjet tørrer hurtigere både på snoren og i tørretumbleren. Denne model har en restfugtighed på 44 %.

En kulfri motor i vaskemaskinen vil give en mere støjsvag vask, og samtidig har den en positiv indflydelse på maskinens levetid.

Vaskemaskinen her tilhører energiklasse A+++, der er den bedste på markedet. Indstil vaskemaskinen til at vaske, når det passer dig med den smarte timer-funktion.

Autodosering af vaskemiddel har flere fordele. Du undgår at bruge for meget sæbe samtidig med, at du undgår sæberester i dit tøj efter endt vask.

Få genopfrisket dit tøj på kun 15 min. med hurtigprogrammet.

6 Energivenlige Vaskemaskiner

LG FH495BDS2 Frontbetjent vaskemaskine – Topscorer Råd&Rön

Topscorer i Råd&Rön med 12 kg tromle

Centrifugering: 1400 Omdrejninger per minut

Motortype: Kulfri

Vaskekapacitet: 12 kg

6 Motion Direct Drive

Inverter Direct Drive

Her ser du en vaskemaskine med plads til 12 kg tøj. Er I en større familie, eller ønsker I at klare tøjvasken på færre vaske, kan denne maskine FH495BDS2 fra LG være svaret.

Efter vask er restfugtigheden i tøjet 44 %. En lav restfugtighed betyder, at tøjet tørrer hurtigere både på tørresnoren og i tørretumbleren.

En kulfri motor i vaskemaskinen vil give en mere støjsvag vask, og samtidig har den en positiv indflydelse på maskinens levetid.

Maskinen hører til blandt de mest energivenlige modeller på markedet med sin energiklasse på A+++. Timer-funktionen er smart for dig, som gerne vil indstille vaskemaskinen til at vaske, når det passer dig. Et hurtigt vaskeprogram på bare 30 min. kan gøre en stor forskel, når tiden er knap, og yndlingsblusen ligger i vasketøjskurven. Desuden har vaskemaskinen dampfunktion, der vasker dit tøj ekstra rent. Dampen trænger ind i fibrene og fjerner alt skidt. Funktionen kan også bruges til at opfriske dit krøllede tøj, og så er det ikke nødvendigt at stryge det bagefter.

6 Energivenlige Vaskemaskiner

AEG L8FBL842E , Frontbetjent vaskemaskine

Effektivitet og enestående rent tøj

Centrifugering: 1400 Omdrejninger per minut

Motortype: Kulfri

Vaskekapacitet: 8 kg

ÖKOMix teknologien giver enestående ren tøjvask

ÖKOInverter motor med 10 års garanti

Exceptionelle gode vaske resultater med mindre forbrug

Vaskemaskinen L8FBL842E fra AEG rummer 8 kg. Det svarer til den mængde vasketøj, en familie på 4-5 personer i gennemsnit har behov for at vaske. Restfugtigheden er et udtryk for, hvor meget vand der er tilbage i tøjet efter vask. Denne maskine har en restfugtighed på 52 %.

Med en kulfri motor er vaskemaskinen støjsvag under vask, og der er samtidig en forbedret levetid på motoren.

Energiklasse A+++ gør maskinen til en af de mest energivenlige modeller på markedet. De fleste vaskemaskiner har i dag en smart timer-funktion, så du kan indstille vasken til at ske, når det passer dig. Denne maskine er ingen undtagelse. Det er kedeligt at opdage yndlingsblusen i vasketøjsbunken, når tiden er knap. Med et hurtigprogram, der bare tager 20 min., kan du hurtigt få genopfrisket dit tøj. Desuden har vaskemaskinen dampfunktion, der vasker dit tøj ekstra rent. Dampen trænger ind i fibrene og fjerner alt skidt. Funktionen kan også bruges til at opfriske dit krøllede tøj, og så er det ikke nødvendigt at stryge det bagefter.

6 Energivenlige Vaskemaskiner

AEG L6FBL740I , Frontbetjent vaskemaskine

Beskytter dit tøj og miljøet

Centrifugering: 1400 Omdrejninger per minut

Motortype: Kulfri

Vaskekapacitet: 7 kg

Justér vasketiden præcist med ProSense

Nem og ubesværet adgang til tromlen

Energi- og miljøvenlig vaskemaskine med ProTex tromle: Med en vaskemaskine der har plads til 7 kg. tøj, er det muligt for de fleste familier at overstå ugens tøjvask på kun få vaske. Centrifugeringshastighed har betydning for, hvor meget af det overskydende vand slynges ud af dit vasketøj efter skylning. Det er afgørende for, hvor lang tid dit vasketøj er om at tørre efterfølgende. Vaskemaskinen her er i stand til at centrifugere ved helt op til 1400 omdr./min.

Vaskemaskinen har en kulfri motor, der betyder et lavere støjniveau ved vask samt en længere levetid på motoren i maskinen.

Energistyrelsen anbefaler, at man vælger en vaskemaskine med energiklasse A++ eller A+++. Med en energiklasse på A+++ hører denne vaskemaskine til blandt de mest energivenlige på markedet.

Vaskemaskinen L6FBL740I fra AEG har den skånsomme ProTex tromle, det betyder rent tøj men mindre slid på tøjet.

6 Energivenlige Vaskemaskiner

AEG L7FBM862E , Frontbetjent vaskemaskine

Spar tid og energi med Eco TimeSave

Centrifugering: 1600 Omdrejninger per minut

Motortype: Kulfri

Vaskekapacitet: 8 kg

Justér vasketiden præcist med ProSense

Damp: Genopfriskning og udglatning af krøl

Vaskemaskine i bedste energiklasse med PlusSteam og StainPlus

Maskinen L7FBM862E fra AEG har en kapacitet på 8 kg tøj, hvilket giver dig mulighed for at vaske helt op til 7-8 sæt tøj ad gangen. Restfugtigheden i tøjet efter vask er på 44 %. En lav restfugtighed betyder, at tøjet tørrer hurtigere.

Med en kulfri motor er vaskemaskinen støjsvag under vask, og der er samtidig en forbedret levetid på motoren.

Spar på vand- og strømforbruget med maskinen, der har den bedste energiklasse på markedet, nemlig A+++. Vasketøjet krøller, hvis det bliver liggende for længe i maskinen efter endt vask. Undgå det ved at indstille maskinen til at starte, så det passer med, at du er hjemme til at tømme maskinen. Et hurtigprogram kan genopfriske dit vasketøj på bare 20 min. Opfrisk krøllet tøj med dampfunktionen. Dampen er desuden god til at vaske dit tøj ekstra rent, fordi den trænger ind i fibrene og fjerner skidt og snavs.

6 Energivenlige Vaskemaskiner

Du kan se et større udvalg af vaskemaskiner her.

WhiteAway er en Danmarks største forhandlere af hårde hvidevarer. De kører tit og ofte med rabatter, der gør du kan foretage dine køb langt billigere end hos konkurrenterne.

Recommended Posts

Leave a Comment

indbygnings-ovn